29 Okt 2010

Malaysian Marine and Heavy Engineering

MHB -Malaysian Marine and Heavy Engineering

Salam

Berita gembira untuk investor di public mutual di bawah agensi kami.

MHB singkatan bagi Malaysian Marine and Heavy Engineering telah disenaraikan di Bursa Malaysia hari ini. Harga terkini setakat pukul 3.oo petang Ringgit Malaysia 4.68. Ia mempunyai 0.88 sen premium.

MHB adalah anak syarikat Petronas. Beberapa lagi anak syarikat petronas akan disenaraikan seperti Petronas Chemical Group, Petronas Carigali (nama lebih kurang).

Mereka yang apply melalui initial public offering tentu telah gembira dengan berita ini. Begitu juga bagi mereka yang apply untuk peruntukan saham khas kepada bumiputra. Kami galakkan anda apply untuk peruntukan saham khas bumiputra melalui remisier anda. Untuk pelabur amanah saham di bawah agensi saya juga tidak terkecuali dari skim ini.

Kami amat menggalakkan semua untuk mohon saham baru untuk anak syarikat pertonas. Sekiranya layak, mohonlah untuk saham peruntukan khas bumiputra. Anda boleh memohon melalui kami, persatuan remisier bumiputra. Kami buka juga untuk investor amanah saham di Public Mutual di bawah agensi kami.

Sekiranya anda berfikir untuk join agensi kami, hubungi kami di dfariz@yahoo.com

Makam Si Bongkok.

Mencari sedikit sejarah dan makam Panglima Si (Tok) Bongkok Perjalanan kami untuk cari makam Panglima Tok Bongkok ini, yang dah ...