3 Jul 2011

Video ringkas pasal cash flow quadrant

Salam.

Sesiapa yang mungkin telah berminat untuk jadi unit trust consultant saya ucap tahniah. Tahniah untuk diri anda. Anda yang buat keputusan, anda yang patut diucap tahniah.

Mereka yang masuk ke dalam industri ini bermula dari 21 tahun. Mereka yang masuk di bawah saya ada yang berumur lebih 50 tahun. Bukan seorang tapi lebih. Di sini boleh dapat duit pencen bagi mereka selain income secara komisyen.

Saya bercerita tentang unit trust dan Cash Flow Quadrant di dalam video ringkas seperti di bawah.
Beberapa vidoe telah saya upload ke youtube untuk memberitahu pasal unit trust seperti


atau
Anda perlu ambil cute exam sebelum sebelum layak menjadi consutant. Sebelum itu, anda perlu sign contract of agency, Sign Letter of Aoth , duit RM263 untuk cute exam, kursus dan commisioner of aoth, gambar passport 6 keping, sijil SPM ORIGINAL (akan dipulang balik), satu salinan kad pengenalan. Boleh email saya jika berminat. email saya dfariz@yahoo.com

Downline yang ada sekarang berada di Johor Bahru, Kuala Lumpur, Batu Pahat, Melaka dan Kota Tinggi. Saya mencari mereka yang ingin menjada part-time dan full-time sebagai consultant. Yang saya tak hendak adalah no-time sebagai consultant.

Makam Si Bongkok.

Mencari sedikit sejarah dan makam Panglima Si (Tok) Bongkok Perjalanan kami untuk cari makam Panglima Tok Bongkok ini, yang dah ...