25 Jul 2012

IHH Healthcare.Salam

Satu lagi saham IHH healthcare yang baru disenaraikan tadi, sekarang dah naik ke RM3.10 (waktu ini)

Saya telah ajak ramai supaya mohon saham ni melalui miti dan melalui cabutan. Ramai juga yang berjaya melalui cabutan.

Kita lihat ramai juga yang kata ,untungnya kecil, dalam 10 peratus. Saya hendak beritahu di sini keuntungannya mungkin 10% tapi dalam masa sebulan atau dua bulan. Kalau terdapat satu IPO sebulan, kalilah dengan 12. Saya menggalakkan syarikat IPO yang berkaitan dengan kerajaan sahaja.

Unit trust konsultan dan bakal unit trust konsultant harap tidak lepaskan peluang untuk anda sendiri, dan untuk rakan pelabur anda. Konsultan unit trust akan dapat manfaaat untuk menceritakan mengenai unit trust yang hendak dicadangkan. Kita tidaklah dikatakan terlalu fikirkan unit trust sahaja sebab kita memberitahu juga pasal investment lain yang menguntungan.

Kongsikan keuntungan dengan pelabur dan kongsikan cerita mengenai keadaan apabila ekonomi jatuh yang kita tidak boleh buat apa-apa, iaitu dijangka 2018/2019. Juga kongsikan bahawa tiap-tiap yang jatuh banyak akan didahului dengan keadaan yang amat-amat baik.

Kepada peminat untuk menjadi konsultan unit trust, anda boleh hubungi dfariz@pakarsaham.com. Yang anda perlu adalah

2 salinan photocopy Kad Pengenalan
 6 keping gambar passport
 Duit RM250 untuk Cute Exam (senang sangat)
 Sign letter of aoth - saya berikan
 Sign Agency Contract - saya berikan
 Sijil spm atau ke atas. mesti credit dalam Mathematik dan Bahasa. Yang Original. (Kalau hilang tak apa)

Makam Si Bongkok.

Mencari sedikit sejarah dan makam Panglima Si (Tok) Bongkok Perjalanan kami untuk cari makam Panglima Tok Bongkok ini, yang dah ...