16 Jul 2012


Salam,

Dalam banyak-banyak kelebihan yang saya kongi bersama pembaca, komisyennya ada satu yang saya terlupa nak beritahu pembaca. Maklumlan cerita pasal benda-benda lain pun menarik sangat .

Komisyen adakan 2% dari jualan melalui wang KWSP dan 2.75 untuk tunai. Saya hanya menggunakan wang KWSP maka saya akan gunakan 2 peratus sebagai kommisyen.

Tiap-tiap seorang yang masuk melabut melalui wang KWSP mereka, secara putara (Untuk pelanggan saya purata RM7500 dilaburkan) mereka keluarkan 7500. Seorang itu sahaja akan berikan Ringgit Malaysia seratus lima puluh.

Misal kata pada road show, anda boleh buat sehari tak banyak cuma 6 orang, bermakna anda telah buat kommisyen RM900.  Sekianya anda berkerja ,pun tak banyak,18 hari sebulan, anda dapat kommisyen RM16,200.

Jangan terkejut, memang ini kenyataan. Kalau upline saya tengok saya kiraan ini, dia kata sikit sangat. Dan memang pun sikit sangat. Saya nak buat kiraan yang mampu dicapai nanta ada orang kata “betul ke ni”

Itu tidak dikira incentive trip, iaitu pakej perlancongan.

Nak cari orang boleh melabur melalui KWSP ni tak susah. Pelanggan saya terdiri dari Manager ke atas dan juga daripada dispatch atau kerani pejabat. Senang cerita ,semua orang boleh dikira layak melabur melalui wang KWSP.

Saya menggalakkan anda masuk sekarang, sebab exan dia lebih senang. Ini akan dijadikan susah dalam sikit masa lagi. Market kita akan naik yang banyak dalam 7 tahun kehadapan ini Insya Allah bukan saya pandai-pandai kata.  Kalau betul kita memang tahu bahawa exam dia akan menjadi lebih susah dan  syarat masuk pun jadi susah.

Saya tidak mahu bercerita lebih panjang. Untuk  maklumat lanjut boleh hubungi dfariz@yahoo.com

Keapa sesiapa yang berminat dibawah ini adalah syaratnya.

2 salinan photocopy Kad Pengenalan
 6 keping gambar passport
 Duit RM250 untuk Cute Exam (senang sangat)
 Sign letter of aoth - saya berikan
 Sign Agency Contract - saya berikan
 Sijil spm atau ke atas. mesti credit dalam Mathematik dan Bahasa. Original. (Kalau hilang tak apa)


Makam Si Bongkok.

Mencari sedikit sejarah dan makam Panglima Si (Tok) Bongkok Perjalanan kami untuk cari makam Panglima Tok Bongkok ini, yang dah ...