5 Feb 2013

Berinteraksi dengan kawan-kawan anda dan tidak dilupakan segala yang memberi kekayaan kepada anda dan mereka.


Salaam

Kali ini saya berintersi dengan ramai blogger, penjual affliate marketing, penjual e-book, adowds voucher dan macam-macam yang dia orang jual yang diketahui sebagai  tidak dapat dilihat oleh mata kasar. Saya memanggil anda kerana anda mempunyai kekuatan untuk mempromote unit trust.

Serupa jugak dengan unit trust yang saya promote dan bukan saya jual. Unit trust ni pun kita tak boleh nampak pakai mata kasar. Dan mengapa saya tak jual?

Makam Si Bongkok.

Mencari sedikit sejarah dan makam Panglima Si (Tok) Bongkok Perjalanan kami untuk cari makam Panglima Tok Bongkok ini, yang dah ...