17 Apr 2013

Seminar Kerjaya.


Salaam

Kepada sesiapa di Johor Bahru yang masih tidak tahu samaada dia patut masuk ke industri unit trust atau tidak, kami menyediakan Seminar Kerjaya untuk anda. Anda tidak perlu masuk terus tetapi dengar dahulu tanpa apa-apa syarat.

Sesiapa yang berminat untuk join Seminar kerjaya ini bolehlah berhubung dengan saya.

Masa : Pukul 8.00 Magrib di sana
Tarikh 24 April
Tempat :Public Mutual, Tingkat 30, Bangunan Public Bank, Johor Bahru. (dekat Persada)Menolong orang membuat wang ada banyak untungnya. Selain dari dapat wang sebagai kommisyen, ada banyak lagi keistimewaannya. Perasaan yang jauh lebih indah sekiranya anda memang hendak pelanggan anda capai tercapai. Sekiranya anda cuma fikirkan duit yang masuk ke kocek anda, anda akan dapat cuma duit sahaja.

Ada jugak yang tidak pasti samada dia layak atau tidak. Saya kata layak, Jika anda hendak tahu betul ke? Join seminar ni.

Bagi yang berminat boleh berhubung dengan saya di cekapsaham@yahoo.com. Dan lagi satu, ianya percuma untuk anda sekira anda hubungi saya.


--Dzulfariz Azman

Makam Si Bongkok.

Mencari sedikit sejarah dan makam Panglima Si (Tok) Bongkok Perjalanan kami untuk cari makam Panglima Tok Bongkok ini, yang dah ...